fbpx

Helg originaalmustritega tooted valmivad emadepäevaks!

Tänases blogipostituses kirjutame veidi Helg ema-lapse rõivabrändi tegemistest. Maikuus saab meie kaubamärk aastaseks ❤️. Alustasin põhimõtteliselt nullist. See tähendab, et mul ei ole ette näidata disaineri haridust, samuti jääb minu õmblemisoskus pigem asjaarmastaja tasemele. Idee aga tundus äge, arvestades, et olen ka ise kahe (väike)lapse ema.

Alguses tundus päris keeruline orienteeruda kõigis nendes kangamaailma detailides ja muus sellises. Lõpuks siiski õnnestus leida Euroopast paar partnerit, kellelt esimesed kangapartiid sai tellitud. Valisin valmismustrid ning nende juurde sobiliku ühevärvilise kanga lasin eraldi juurde toota. Algaja kohta oli seegi juba suur asi😅. Lõiked lasin konstrueerida selle alusel, mida ma ise tahaks kanda ja lapsele selga panna.

Minu idee oli toota tooted ette, et klient saaks sobiliku asja kohe ära osta. Ma tean, et paljud teevad tooteid tellimise peale aga tahtsingi selles osas eristuda. Ei teagi, kus selline uljas idee tuli, aga esimeses partiis oli kokku 1200 toodet, mis on ühele algajale ikka väga suur risk. Tagantjärele vaadates oleks ilmselt võimalik alustada ka väiksemate mahtudega aga mis tehtud see tehtud😉.

Sellise tootmise miinuseks on, et raha seisab ju nende laos olevate toodete all kinni ja mõne muu tegevuse jaoks ei pruugi raha jätkuda. Ettevõtluses peab aga silmad kogu aeg lahti hoidma ja nii õnnestus minulgi saada toetust oma õmblusseadmete soetamiseks, et muuta oma tootmine paindlikuks. Selle tegevusega oleme just alustamas, nii et oma esimeseks sünnipäevaks oleme ehk oma tootmise ka juba sujuvamaks saanud.

Sünnipäevaks on aga veel üllatusi varuks. Nimelt otsustasin, et valmiskangaste asemel võiksin kasutada edaspidi originaalmustreid. See idee tuli koos uue tutvusega ettevõtluskoolituselt. Nimelt märkasin kunstnik Alisa Vasina vägevaid 😮 töid ja koos sündis idee lasta tal ennast teostada ka kangamaailmas. Esimesed katsetused on nüüd vilja kandnud ning kaks originaalkangast on valmimisel. Nendest üks on naiseliku aga ka tüdrukutele sobiva linnumustriga ning teine on värviküllase dinosauruse mustriga.

Tegime näidiskangast ka tootenäidised. Emadele toodame emadepäevaks kindlasti hõlmikkleidi poolpikkade varrukatega ning kleidi raseduseks-imetamiseks. Tooted tulevad suuruses S-XXL. Lastele tulevad linnumustrist tuunikad/kleidid ning dinosauruse mustrist body/pükste komplektid nii tüdrukutele kui poistele. Ehk jõuame teha ka mõned T-särgid, suvi on ju ikkagi tulemas😉.On mida oodata (vaata pilte allpool)!

Aga senikaua võib vaadata meie naistepäeva erikollektsiooni, kus on samuti mitu kleiti, kevadine lilleline pluus ning kaks erinevat mudelit teksaretuuse. Kõik suuruses S-XXL ja loomulikult kohe olemas 😉.

Tahad saada ostmiseks magusat sooduskupongi ja infot meie kõige ägedamate pakkumiste ning uudiste kohta esimesena? Registreeri siin!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart