fbpx

Appi, kas väikelaste emadel ongi riided kogu aeg mustad?

Seda postitust ajendas mind kirjutama selle nädala juhtum, kui kiirustasin hommikul kohtumisele. Töötan praegu tegelikult enamasti kodukontoris, kuid aegajalt on vaja käia ka linnas kokkusaamistel. Seetõttu on mu igapäeva riietus pigem mugav. Kohtumise tarbeks kaevasin siiski korralikud riided kapipõhjast välja, kuid vahetult enne kodust välja minemist suutis kahe aastane poeg siiski oma suu mu pükstesse puhtaks musitada 😂. Nii jooksingi kiiresti midagi asenduseks otsima.

Lapse vingumine taustaks (tema oli juba välisriietes), leidsin kiiresti asemele mingi seeliku ja sukkpüksid. Seelik ongi naiselikum ❤️, käis kiiresti peast läbi ja jooksin kähku esikusse välisriideid selga panema. Lasteaias jätsin lapsega kaisutades hüvasti ja sealt edasi liikusin kohtumisele. Vahetult enne kohalejõudmist avastasin 😮, et laps oli selle aktiivse kallistamise käigus mu sukkpüksid reie pealt katki tõmmanud ja nüüd jooksis auk juba pikalt ja inetult üle terve jala. Säh sulle naiselikkust! Õnneks oli seekord piisavalt aega joosta läbi poest, ja osta uued sukkpüksid.

Mitu korda olen siiski tabanud alles kohtumisel, et riietel on mingi plekk, mida seal kindlasti hommikul veel polnud ja mida ma ise tekitanud ei ole. Piinlik 😳, aga no see on elu. Mäletan veel selgelt, kui ma läksin oma esimesele tööle, siis mul oli alati kosmeetikakott kõiksugu vajalike ja ebavajalike asjadega igapäevaselt kaasas, hommikul oli meik tehtud enne tööleminekut 😘 ja kontrollisin alati oma välimust ka tööle jõudes. Minu ülemuseks oli siis just lapsepuhkuselt tulnud naine. Ei olnud harvad korrad, kui tal oli tööle tulles pea pesemata, pluusil mingi inetu larakas või kampsunil nööbid valesti kinni pandud. Tookord ma mõtlesin, et kuidas nii küll saab 😮, et kas ta siis üldse ei vaata peeglisse. Ja nüüd ma olen ise tabanud ennast mitmeid kordi täpselt samas olukorras.

Ma olen käinud lapse spordivõistlustel ka kleidiga, sest viimased puhtad püksid on mustad enne kui nendega kodust välja jõuan. Samal ajal pesemata pesu kuhi kasvab….Huuh, millal see lõppeb😂?

Ah jaa, unustasin öelda, et ma sellepärast olen ka naistele valinud selliseid mustreid, et plekid vähem välja paistaks😂. Praeguses kollekstioonis on selline hea plekke varjav kamoflaaz kangas liblika mustriga ning praegu valmivad tooted lillemustriga. Nendelt paistavad need laste “kallistused ja musid” vähem välja! Uued tooted on müügil hiljemalt märtsis!

               

 

Sa ei ole veel meie püsiklient ja uudiskirja tellija? Liitu siin, sest nii saad osa kõige parematest pakkumistest ja kuuled esimesena meie uudistest! Püsikliendile on ka püsiv allahindlus -5%, sünnipäeval allahindlus -15% ning palju muid põnevaid pakkumisi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart