fbpx

Helg sünnipäev!!!

Helg saab kaheseks!

Emadepäeval tähistame oma brändi teist sünnipäeva! See kaks aastat on nüüd küll ülimalt kiiresti möödunud! Algsest ideest pakkuda värskele emmele ja tema beebile mugavaid riideid oleme juba päris kaugele arenenud. Praegu on meie valikus ühtteist juba ka lapseootel emale, samuti saavad riidesse kuni nelja aastased lapsed. Seekordses emadepäeva kollektsioonis on väikestviisi mõeldud ka issidele!

Ka oleme jõudnud oma tootmiseni, pea kõik meie tooted ongi meie enda õmmeldud. Natukene kasutame vajadusel ka teiste Eesti õmblejate abi, sest tellimusi tuleb järjest juurde ja ooteajad on meil kohati isegi nädala pikkuseks veninud.

Emadepäeva kollektsioon

Nüüd aga täpsemalt selle kevade kollektsioonist! Selle avalikustame oma e-poes juba 9.mail, ehk emadepäeval. Seekord pakume oma armsatele emmedele ilusaid vabaaja ja pidulikke kleite ning sobivaid tooteid ka lastele. Kuigi oleme erilist tähelepanu pööranud just tüdrukutele, leiab ka poistele pidulikumad rõivad, mis naisperega ilusasti kokku sobivad. Poisid saavad rõõmustada juba vähem kui kuu pärast, kui tuleb ametlikult müüki Jussikese kollektsioon, mis on eelkõige ju poistekas, kuigi ka tüdrukutele on seal vahvaid asju!

Mustrite osas oleme taaskord teinud koostööd andeka Tartu kunstniku Alisa Vasinaga, kes maalib idee otsast lõpuni valmis ja paneb seejärel mustri kokku. Usun, et pole just palju eestimaiseid tegijaid, kes nii suure pühendumisega originaalseid kangaid tahaks pakkuda, nagu meie! Kuna on kevad, siis loomulikult on taaskord valikus lilled. Pojengid on minu isiklikud suured lemmikud, mistõttu sai teoks unistus panna need helesinisele kangale. Kevad lausa õhub sellest kangast, ausalt:)

helg pojeng kleit

Vesiroosi kangas tuli mõttesse, kui mõtlesin  palavale suveilmale, kui kiilid vesirooside vahel varju otsivad. Nii saidki mustrisse nii kiilid kui vesiroosid.

helg vesiroos kleit

Just sellise lisa pidulikkusega on sel korral ka laste tooted. Tüdrukute riietel on seekord rohkem satse ja poistele panime lipsud ette:)

helg vesiroos kleit

helg kollase lipsuga pluus

Seekord pole me unustanud ka mehi! Kui suvel on vajalik mõnele natuke pidulikumale sündmusele ka mehel lips ette panna, siis tore alternatiiv on meie kerge ja mugav kikilips! Saadaval loomulikult naiste kleitidega sobivates toonides!

Kokkuvõtteks suur tänu kõikidele klientidele! Ilma teieta poleks meid ka! Andke alati julgelt tagasisidet, sest muidu me ei tea oma tooteid ja teenust parendada. 

P.S. sünnipäeva kuul on meie pakkides ka psikesed üllatised JOIKilt ja YUMMIKOMMIDelt:)

Tervitades
Evelyn
Helg tegevjuht ja kahe lapse ema

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart