fbpx

Soodne meriino!

Meie heitlikus kliimas, kus pool aastast tahaks kanda midagi mõnusat ja sooja, on vist iga teise lapsevanema võlusõna MERIINO. Üldiselt teatakse, et see on midagi, mis hoiab sooja, ajab vähem higistama jms.

Võtsime oma tiimiga ette meriinoriiete tootmise ja panime need oktoobri alguses müüki. Kuna Eesti tootjatel on juba müügis ka paksemat meriinot (ja hinnad on päris kallid, mis?), siis otsustasime kõigepealt natukene õhukesema materjali kasuks. Sellise, mis sobiks aluspesuks ja õueriiete alla.  

Esimese kangapartii ostmiseks avanes kiire võimalus ja kuigi seda materjali enne otseselt testida ei saanud, otsustasime siiski proovida. Kahjuks saime praegu ainult musta materjali, mis eriti laste jaoks võib tunduda natukene sünge. Päris beebi riietel, just bodydel, saime värviliste trukkidega üldmuljet pisut huvitavamaks muuta.

meriino body beebile

Materjal ja tooted

Materjal on tõepoolest õhuke ja paistab natukene ka läbi. Laste riiete puhul on see muidugi pigem plussiks, sest nemad rahmeldavad ringi ja õhuke materjal hoiab villa omaduste tõttu sooja, kuid samas ei kuumene laps üle. Mis puudutab higistamist, siis katsetasin oma kolmeaastasel meie kõrge kaelusega laste pluusi, mille kaeluse osas on tagasipööratult 4 kihti kangast. Pärast tund aega aktiivset mängimist toas oli kaela osa kergelt higine.

Seega liikuva lapse jaoks sobib kõrge kaelus pigem õueriiete alla. Kangas on küll õhuke, ent testimise tulemused veel kulumismärke ei näita. Kui laps pidevalt põlvedel mängib, siis on selge, et need kohad hakkavad kuluma. Seega soovitame pükse kanda kas õueriiete all või toas kandmisel mõelda põlvelappide kasutamisele.

Naisteriiete puhul on õhuke kangas ja kerge läbipaistvus samuti kahe otsaga. Olen ise mõlemad lapsed sünnitanud talvel, seega tean, et ka rase ja imetav ema vajab sooja, ent samas on higistamine kiire tekkima. Seega õhuke meriino lahendab need mured. Ühest küljest on soe, aga kangas pole tihe ja ahistav ning laseb kehal hingata. Ka ei teinud me kõrget kaelust väga ümber kaela, sest see võib hakata eriti just lapseootel ja imetavaid naisi häirima. Teisalt võib olla nii mõnegi jaoks kerge läbikumamine ka problemaatiline, sest ei anna sellist turvatunnet nagu tahaks. Viimaste jaoks ongi see toode hea just koduseks kandmiseks ja õueriiete alla. Tegime juurde ka täiskasvanute püksid, et oleks mõnus komplekti õueriiete all kanda.

Hind

Ja lõpetuseks hinnast. Meriino on tõesti kallis materjal. Pakkusime esimest partiid väga soodsa hinnaga, sest kangas vajas testimist ning samuti ootasime igasugust tagasidet, et tooteid paremaks muuta. Uus partii peaks saabuma juba uuel nädalal ning siis toodete hinnad ka tõusevad. Otsustasime vana hinna jätta kehtima kuni 16.11, seega, kes meie tooteid soodsamalt tahab, peab kiirustama! 

Aga kui meie tooteid ostate, siis oleksime äärmiselt tänulikud, kui ostetud toote alla meie e-poes ka kommentaari jätaksite, et saaksime rohkem tagasisidet ja tooteid järgmiseks hooajaks veel paremini valmistada. Usinamatale kommenteerijatele oleme alati leidnud ka mõne sooduskupongi järgmiseks ostuks 🙂

 

Tervitades

Evelyn Müürsepp

Kahe lapse ema ja Helg tegevjuht

 

Tahad saada osa meie parimatest pakkumistest ning uudistest? Liitu meie püsikliendiprogrammiga siin!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart