fbpx

Toodete tasuta vahetus

Paljud pole ilmselt veel märganud, aga meie e-poes on võimalik tooteid tasuta vahetada! Tean isegi, et e-poest on mõnikord keeruline ostu teha, sest ei tea ju täpselt, kuidas mingi riideese tegelikkuses välja näeb ja seljas istub. Meie riiete kohta on tavaliselt tagasisideks, et päriselt näeb veel ägedam välja kui pildi pealt ning materjalid on meil ka väga kvaliteetsed. Seega tooteid tagastatakse meile harva.

Küll aga tuleb ette vahetusi, kus toode on kas arvatust pisut suurem või väiksem, pikem või lühem. Ja mõnikord on soovitud ka muud mudelit või värvi, ja see on meile täesti OK! Nii et Sa võid julgelt meilt tellida, teades, et saad vahetada sama toote kas muu suuruse või värvi või isegi teise toote vastu!

Itella pakiautomaati tellides saab sama koodiga paki ka tagastada, Omaniva tarbeks teeme Sulle ise spetsiaalse pakikaardi. Vahetuseks võid täita meie kodulehel oleva vahetamise või tagastamise vormi või lihtsalt kirjutada info@helg.ee. Aga kindlasti teavita meid enne tagastust ühel või teisel viisil, muidu me lihtsalt ei tea, kes tagastas ja mis soovidega.

Ja veel. Kui Sa saad meie paki, siis ava see tagumiselt poolt ettenähtud kohast ja ära pakendit kohe ära viska, sest tagastamise korral saad kasutada sama kotti! Tagumisel küljel on kaks kleepriba, millest ühe kasutame ära meie Sulle pakki saates, aga teist riba saad kasutada Sina paki tagastamisel! Nii saame natukenegi loodust säästa!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart