fbpx

Disaini oma riietus ise!

Kui Sa pole veel märganud, siis meie e-poes on nüüdsest võimalik disainida endale ise sobilik kleit või pluus! 

Kuidas see käib? Meie e-poes kleitide ja pluuside juures on valik DISAINI ISE, kus on võimalus panna meie kangast ja olemasolevatest lõigetest kokku meelepärane toode. Mine lihtsalt selle valiku peale ja leia endale sobivad omadused (muster, funktsioon, varruka pikkus, taskud ning suurus) ning kuvame Sulle kohe ka hinna.

Lisa sobiv toode ostukorvi ning maksmise järel võtame selle kohe töösse. Meil on tubli õmbleja, kes jõuab eritellimused ära täita umbes nädalaga. Mõnikord kiiremal ajal võime vajada veel paari lisapäeva, kuid kõik kangad, mida pakume, on kohe olemas. Kangas on 210 g/m2 siledapinnaline trikotaaž, millel on kas GOTS või Oeko-Tex sertifikaat, mis on ohutu ka beebidele.

Funktsioon. Kuna meie klientideks on lapseootel naised ja imetavad emad, siis pakume eri funktsioonidega kleite ja pluuse.

  • Raseda funktsiooni korral on kleidi või pluusi külgedel voldikesed, mis mahutavad rasedakõhu. Kasutame voldikeste juures silikoonpaela, et õmblused pidevalt suurenevat kõhtu mahutades ei katkeks.  Samas oleme arvestanud ka sellega, et pärast sünnitust vajab naise keha taastumiseks aega ja nii sobib seda kleiti või pluusi kanda ka mitmeid kuid pärast sünnitust. 
  • Imetamise funktsiooni korral on pluusil või kleidil keskel läbilõige ja ees topelt kangas. Pealmist kihti üles nihutades ja alumist kihti alla nihutades saab rinna delikaatselt paljastada. Pluusil ega kleidil pole segavaid lukke ja rinna paljastamine on kiire. Alumisel osal on ka kvaliteetne kumm, mis ei lase rinnaosal liigselt välja venida.
  • Rasedus- ja imetamisfunktsiooni korral on pluusil või kleidil olemas nii raseda kõhtu mahutavad voldikesed kui ka imetamisfunktsioon. Nii saab pluusi või kleiti kanda alates esimestest raseduskuudest kuni imetamise lõpetamiseni. Meie voldikeste osa ei ole väga suur ja seega ei jää keskkoht inetu ka juba ilma kõhuta naisel. 
  • Kui sul rasedus ja imetamisfuntsiooni vaja pole, vali tavaline kleit või pluus!

Veel saad valida kas lühikese või pika varruka vahel, kleitidele taskud ning loomulikult endale sobiva suuruse.

Kõiki tooteid saab tasuta vahetada, isegi kui oleme selle spetsiaalselt Sulle teinud! Head disainimist!

Tervitades

Evelyn Müürsepp

Kahe lapse ema ja Helg tegevjuht

Tahad saada osa meie parimatest pakkumistest ning uudistest? Liitu meie püsikliendiprogrammiga siin!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart