fbpx

Probleemid imetamisega

22. aprillil 2020 toimus Helg Facebooki lehel tasuta imetamise live seminar, mille viis läbi Kaisukooli imetamisnõustaja ja koolitaja Kristi Arendi. Kui Sul on probleemid imetamisega, võid saada sellest koolitusest mõned vastused!

Valgustame natukene, millest seminaril juttu tuli. Kristi rääkis, et nii ema kui ka lapse puhul võtab imetamise õppimine aega keskmiselt 6 nädalat, kellel rohkem ja kellel vähem. Beebid vajavad kohanemiseks aega ning oma last tuleb lihtsalt tundma õppida. Võib-olla vajab laps söömise asemel hoopis vanema lähedust, kuid sellele oskavadki vastata vanemad, kes on lapsega rohkem koos ja õpivad teda päev-päevalt aina rohkem tundma.

 

Rohkesti oli Kristile esitatud küsimusi imetamise sageduse ja piima koguse kohta

Näiteks uuriti, milline on optimaalne imetamise sagedus, kas imetamine 3-4 tunniste vahedega on normaalne, millised on lapse märguanded tühja kõhu korral, kas alguses on sagedane lapse rinnale panek tavaline?

 

Kristi Arendi jagas ka näpunäiteid, mida teha olukorras, mil laps ei soovi imetamist lõpetada ning näitas, milline on õige imetamisvõte, mis on hea nii lapsele kui ka emale. Lisaks oli küsimusi lisatoidu pakkumise kohta: millal alustada ning kui sageli tuleks rinnapiima päevas juurde pakkuda. Kõneainet pakkus ka olukord, mil lapsel on tekkinud lemmik rind ning mida sel puhul teha.

 

Kui Sul on probleemid imetamisega või hakkasid huvi pakkuma seminaril räägitud teemad, siis vaata live seminari järele meie Facebooki lehelt või Youtube’i kanalilt.

 

Tervitades

Evelyn Müürsepp

Kahe lapse ema ja Helg tegevjuht

 

Tahad saada osa meie parimatest pakkumistest ning uudistest? Liitu meie püsikliendiprogrammiga siin!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart