fbpx

Emadepäeva kollektsioon 2020

Maikuus tähistasime me oma esimest sünnipäeva. Lubasin veidi kirjutada ka sellest, kuidas valmis meie sünnipäeva kollektsioon. Juba eelmisel aasta sügisel otsustasin, et edaspidi tahan kasutada originaalsemaid kangaid, kuna nägin mitut kangast, mida olin ka ise plaaninud kasutada, juba teistel brändidel.

Mulle tuli appi andekas Tartu kunstnik Alisa Vasina, kes maalis mulle kaks uut mustrit. Mustri tegemine tähendab seda, et enne tuleb kõik soovitud elemendid üksahaaval maalida ja seejärel need omavahel arvutis sobivalt kokku kujundada. Töö oli küll suur, kuid tulemus on minu meelest ka igati kiiduväärt ning klientide poolt selle lühikese ajaga juba väga hästi vastu võetud!

Niisiis võime uhkusega kuulutada, et suur osa meie sünnipäeva kollektsioonist on tehtud orginaalkangast, mis tähendab seda, et kuskilt mujalt ei ole taolist võimalik saada.

Aga nüüd uutest mustritest. Naistele ja tüdrukutele on valikus lummava koolibri mustriga tooted. Kui Alisa linnumustriga kangast kujundama hakkas, lähtus ta sellest, et see oleks naiselik, aga samas sobiks ka tüdrukutele. Seetõttu saigi valitud just koolibri, õrn akvarelli tehnika ja helge värvigamma.

Meie toodetest on selle mustriga saadaval naiste kleidid, mis sobivad nii lapsekandmiseks kui imetamiseks. Tüdrukutele on saadavalt T-särgid ja tuunikad. Samuti on võimalik neid tooteid kombineerida ühevärviliste roosade toodetega. Nii naistele kui lastele on saadaval ka koolibri mustriga peapaelad.

               

Vaata, kuidas ühe linnu loomeprotsess toimus:

https://www.youtube.com/watch?v=KGvRsi8jmH4

Lastele leiab meie uuest kollektsioonist ka laheda dinosauruse mustriga tooteid, mis sobivad nii poistele kui ka tüdrukutele. Jällegi maalis Alisa kõik dinosaurused kõigepealt eraldi valmis ja seejärel tõstis need mustriks kokku. Valikus on mütse, T-särke, bodysid ja pükse. Kogu kollektsiooni muudab mugavaks aga see, et erinevaid asju annab kombineerida.

               

Lisaks koolibri ja dinosaurustele on meie uues kollektioonis ka teisigi mustreid,  mis pole veel meie originaalid, kuid ilusad kevad-suvised ikka! Nimelt oleme varunud natuke kangaid ette, ja seega ka veel sügisel teeme mõningaid tooteid valmismustritest. Kui aga kõik laos olevad kangad otsas on, oleme võtnud selle kursi, et kogu meie valik oleks jusnimelt sellisest kangast, mis tehtud vaid meie tarbeks.

Kui soovid olla esimene, kes kuuleb meie uudistest, saab häid pakkumisi ning ka sooduskuponge siis registreeri end püsikliendiks siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart