fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Helg, Alisa Vasina, Fragment Designer Fabrics ning Loond°

Last but not least nagu öeldakse:) Igatahes siin on siis viimased emadepäeva pop-upil osalejad. 

 

Helg

Helg looja ja tegevjuht olen mina, Evelyn Müürsepp. Nagu mitmete siin varem tutvustatud ettevõtete lugu, algab ka minu oma sellest, et jäin lapsega koduseks. Esiteks on esimestel kuudel nii palju vaba aega mõelda ja genereerida uusi ideid. Ja teiseks sattuski kohe ette üks probleem, nimelt ei olnud uues olukorras midagi korralikku selga panna. Õmblesin endale ise paar näidist ning sellest tekkis ka mõte, et äkki võiks imetamisriideid pakkuda ka teistele emadele. 

Kuna naisterõivaste tootmisest jääb ikka materjali üle, tuli idee luua kõrvale ka valik beebiriideid, mis harmoneeruks emade riietega. Eelmise aasta emadepäeval tulin välja oma esimese kollektsiooniga ja sinna kuulus paarkümmend eri mudelit ning kokku üle 1000 toote! Nüüd olen vaikselt juurde disainimas ja tootmas ka riideid rasedatele ja ka natuke suurematele, 2-3 aastastele lastele. Minu uus kollektsioon tulebki välja emadepäeval ja mõningaid tooteid on võimalik tellida juba pop-up müügilt!

 

Alisa Vasina

Alisa on üks väga vägev kunstnik! Meie tutvus ulatub paari aasta taha, kui mõlemad oma brände käivitasime. Eelmisel aastal mõtlesin, et Helg toodetel võiks edaspidi kasutada originaalkangast ja mustreid ning palusin Alisalt abi. Ja muidugi ta maalis ja disainis mulle need mustrid. Muide nende mustritega tooted tulevadki nüüd maikuus müüki.

Aga Alisast endast ka. Alisa Vasina on noor professionaalne kunstnik, kes, elab Tartus. Teda inspireerib kaasaja pop-kultuur ning aja pöördumatus. Ta väljendab oma mõtteid läbi loomadel põhinevate tegelaste kes suhestuvad aja temaatikaga ning kannavad endas erinevaid sümboleid.  Oma teosed maalib ta populistliku kunstiliikumise stiilis, mis kannab nime Pop sürrealism. Tema tootevalikusse kuuluvad maalid, kellad,  ehted ja lipsud. Meie pop-upile paneb ta müüki just need viimased.

Fragment Designer Fabrics
Fragment Designer Fabrics on minu ja Alisa koostöös valminud ettevõtmine. Kuna meie koostöö Helg kangamustrite loomisel oli niivõrd viljakas ning kangamustreid valmis veelgi, otsustasime selle osa oma koostööst vormistada eraldi kaubamärgiks Fragment Designer Fabrics.
Fragment Designer Fabrics disainkanga aluseks on Alisa Vasina maalid. Seda kangast on võimalik tellida ja kasutada nii endale meisterdamiseks aga miks mitte ka väiketootmises. Kanga trüki tellime, kui tellimusi on ühele mustrile 25 meetri jagu. Pop-upil on kõigil soovijatel võimalus oma tellimused sisse anda. Siis oleks veel täitsa tõenäoline, et juba sel suvel käite ringi uhkest originaalkangast riideesemes!

Loond°

Põhjamaise spaakosmeetika brändi loond° väljapanekust pop-upilt leiad kindasti endale või kallile lähedasele kingituse! Loond° on alguse saanud usust puhta ja karge looduse vastu, mis toidab keha, vaimu ja meeli oma naturaalsuses. 

Loond° missiooniks on anda edasi jõudu, mida kannavad endas põhjamaises puhtas ja karmis kliimas kasvavad tugevad taimed ning loodusannid! Meie tooted toidavad nahka kasulike ainetega, aitavad lõõgastuda, korraks peatuda ja võtta aega iseendale. Südamesooviks on, et meid ümbritsev puhas ja puutumata loodus säiliks ja pakuks kosutust ka järeltulevatele põlvedele!

Loond° tooted on inspireeritud põhjamaisest puhtast loodusest, mille tooraine pärineb maakera ülemistelt põhja laiuskraadidelt, kus kasvukeskkond on karmim, aga loodus sitkem ja tugevam. Oleme valinud parimate omaduste ja toimeainetega taimed ning loodusvarad, mis on ökoloogiliselt puhtad. Üks hästi nutikas idee on, et loond° tooted jagunevad tootesarjadesse põhitooraine laiuskraadi järgi! Proovi järele, mis laiuskraadi tooted Sulle sobivad!

Nii, ja nüüd kõik siis meie pop up müügile siin: https://helg.ee/popup/ Kõik tooted muutuvad avalikuks 1.mail!

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart