fbpx
helg otsib tegevjuhti

Otsin inimest, kes võtaks Helgi juhtimise üle!

Minu viis aastat tagasi käivitatud Helg otsib uut tegevjuhti või omanikku.

Viie aasta eest, kui minu noorem laps oli vaid aastane, avasin ma Helg e-poe ning hakkasin pakkuma emadele ja beebidele mõeldud eestimaised riideid ja aksessuaare. Välja töötasin ma esimesed mudelid otsesõnu enda ja beebi peal, võttes arvesse imetava ema ja beebi vajadusi.

Esialgu tellisin tooted sisse teisest õmblusfirmast, kuid aasta hiljem otsustasin, et meie tooteid võiks õmmelda siiski oma õmbleja ja soetasin ka masinapargi. Tegelikult saab meie õmblustoas korraga toimetada ka kaks õmblejat ja juurdelõikaja kui vajadust on.
Kohe õmbleja palkamise järel tuli muidugi COVID peale, kuid õnneks läks e-poodidel siis hästi, ning tegelikult leidsime meiegi palju uusi kliente juurde.

Meie klient on ka praegu Eesti emme – kas lapseootel või juba lastega, sest pakume nii rasedus kui imetamisriideid, samuti riideid vastsündinutele ja kuni viie aastasele lapsele. Lapse vanust, kellele tooteid pakume, oleme järjest kasvatanud koos minu lapse
suuremaks saamisega. Vahepeal kasvatasin ka ettevõtte veidi suuremaks – taotlesin starditoetust ning suurendasin seeläbi müüginumbreid. Kuna aga Eestis tootmine on ikka meeletult kallis ja majanduslanguses tõusevad hinnad uskumatu kiirusega ning sain ise ka ühe huvitava lisatöö pakkumise, siis tõmbasin tootmist jälle natuke koomale.

Nii ma olengi nüüd kahe töökoha vahel pendeldanud, sest ajutine projektijuhtimine muutus ühtakki uue keskuse avamiseks. Kui mind eelmise aasta sügisel selle keskuse direktoriks valiti, hakkasin ka otsima tegevjuhti, kes mu töö Helgis üle võtaks. Kahjuks siis päris sobivat ja ametikoha jaoks küpset inimest ei leidnunud. Praegu tunnen aga, et kahel kohal korraga rabeledes ei panusta ma 100% ja nii võib kannatada töö meie ustava kliendibaasiga, rääkimata uute klientide leidmisest.

Seetõttu otsin uut tegevjuhti, kelle ülesanne on juhtida ettevõtet ja brändi nii, nagu olen seda teinud mina – suure hoole ja armastusega. Raskus seisneb aga selles, et uus tegevjuht peab ka kavandama tulevikku vaatava strateegia, alustades hinnatõusust, sest meeletult kasvavate hindade valguses ei ole meie praegune tegevus enam jätkusuutlik. Tegevjuht peab suutma tagada palga nii endale kui õmbela(te)le, maksma ära kõik maksud, varustama ettevõtet vajalike tarvikutega, tegelema klientidega –
ühesõnaga kavandava kogu väikese ettevõtte tegevuse. Mina aktiivses ettevõtte tegevuses kaasa ei lööks ja palka ei maksaks, vaid pigem aitaks aegajalt nõu ja jõuga.

Kui aga sobivat tegevjuhti leida ei õnnestu, siis olen avatud ka pakkumistele ettevõtte müügi osas. Minu lapsed on nüüd juba 6 ning 12 ning olen emmede ja beebi maailmast ka ise veidi välja kasvanud.

Lisan allapoole veidi fakte, et potentsiaalne tegevjuht või ostja teaks, millega arvestada :

  • Praegu on ettevõttes valmiskaupa ja kanga/tarvikute varu ligikaudu 40 000 euro eest.
  • Ettevõttes on sisustatud õmblus- ja muude masinatega kaks töökohta, lisaks suur juurelõikuslaud, mille ääres saab kolmas inimene töötada.
  • Meie e-pood on täielikult uuendatud aasta eest.
  • Meie valikus on mitusada erinevat toodet, kõik need on e-poodi sisestatud SEO tingimusi arvestades. Lõikeid on meil siiski oluliselt vähem, sest pakume tooteid erinevates värvides.
  • Enamus lõikeid on valmistatud digitaalselt, osa lõikeid oleme kombineerinud ka kohapeal käsitsi.
  • Meil on 3000 liikmeline uudiskirja ja FB jälgijaskond, Instas on jälgijaid 1000. Kliendid on kogunenud orgaaniliselt.
  • Rohkem kui pool meie klientidest on korduvostjad, mis näitab, et meie tooteid hinnatakse hea kvaliteedi tõttu. See on
    ka mõistetav, sest meil on väga pädev õmbleja, kasutame vaid oekotex või gots sertifikaadiga kangaid,
    ning oleme tooteid palju testinud.

Kui sul tekkis huvi tegevjuhiks kandideerida, siis palun saada oma CV ja motivatsioonikiri koos selgitusega, millisena sa näed ette Helgi järgmist viit aastat mulle e-mailile info@helg.ee Samuti void kirjutada kui tekkis ostuhuvi. Alati võib lisaküsmuste korral ka helistada 51992921 !

Kohtumiseni,
Evelyn Müürsepp
Kahe lapse ema ning Helg looja ja tegevjuht

About the author
Helg tegevjuht Evelyn
Evelyn on Helg kaubamärgi looja ja tegevjuht.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart