fbpx
Riided enneaegsele lapsele

Riided enneaegsele lapsele

Novembrikuus tähistatakse enneaegsete laste päeva. Usun, et enneaegse lapse sünd paneb iga pere südamed valutama. Korraga on nii palju asju, mille pärast muretseda!

Minu mõlemad lapsed olid sündides ligi kolmekilosed ent ikkagi ma mäletan seda mõtet, et kui väiksed ja haprad nad on. Mõelda vaid, et enneagsed võivad olla ju veel mitu korda kergemadki! 

 

Kust leida riided enneaegsele lapsele?

Enneaegsed beebid vajavad ka väga väikseid riideid, mida tavakaubandusest pole sugugi nii kerge leida. Osa meie riidevalikust on mõeldud täitsa pisikestele beebidele, kes kannavad suurusenumbrit 44. Samuti teeme me pisemaid riideid tellimise peale sama hinnaga nagu e-poes olevad tooted. Oma soovist kirjuta meile info@helg.ee!

 

Mida enneaegsele beebile selga panna?

Kuigi tihti arvatakse, et enneaegsete riiete puhul peaks vältima sisemiste õmbluste olemasolu, ei ole see tegelikult vajalik. Muidugi saame ka meie vajadusel teha rõivad nii, et õmblused on väljaspool. Samas on tähtsam see, et õmblused ei oleks liialt paksud ja riideid oleks võimalik kiiresti ja mugavalt lapsele selga panna.

 

Näiteks võiks kõige mugavam olla meie tudukombe, millel on jalad kinni, samuti on käeotstes salataskud, et lapse käed saaks vajadusel sooja panna. Kombe käib jalgade vahelt lahti trukkidega ja nii ei ole vaja last mähkmevahetuseks paljaks võtta.

riided enneagsele

Veel saame soovitada topelt suuruses beebi bodysid, mis on samuti saadaval alates suurusest 44. Tegemist on hõlmikbodyga, mis käib kinni kinni eest, sest üle pea enneaegsele lapsele riideid ju panna ei saagi.

enneaegsete riided

Soovitame väga ka sipupükse, mille jalaotsad on kinnised ja keskosas on pehme soonik. Nii ei ole enneaegsel beebil kõhu piirkonnas ebamugavust.

rohelised poiste siputuspüksid

Kõik meie riided enneaegsele lapsele on valmistatud ohutust Euroopa Liidus valmistatud  Oeko-Tex kangast. Rõivad disainime ja õmbleme valmis siinsamas Eestis.

 

Tervitades

Evelyn Müürsepp

Kahe lapse ema ja Helg tegevjuht

 

Tahad saada osa meie parimatest pakkumistest ning uudistest? Liitu meie püsikliendiprogrammiga siin!

SULGE
Add to cart