fbpx
Et imetamine oleks mugav

Et imetamine oleks mugav

Juba lapseootuse ajal ning ka pärast sünnitust on loomulik, et ema mõtleb esimesena just oma lapse heaolule.

Eesti statistika näitab, et õnneks on meie emad veel valmis pakkuma lapsele kõige paremat esimest toitu – rinnapiima. Aga mida kanda selleks, et imetamine oleks mugav?

Just sel samal põhjusel alustasin 2018. aastal oma idee – mugavate imetamisriiete pakkumise elluviimist. Nii sündis meie  ema-lapse kaubamärk Helg. Meie naisteriided on mõeldud eelkõige väikelapse emale. Meie eesmärk on tagada, et värske ema saaks nautida emadust ja läheduse loomist oma pisibeebiga ja tunneks ennast seejuures ilusa naisena!

 

Disain

Peamiselt oleme naisteriiete disainimisel mõelnud sellele, et need võimaldaksid last toita. Seetõttu pakume eri varrukapikkusega toppe ning ning kleite, samuti imetamiseks sobilikke öö- ja alusriideid. Kuna emadus ei tähenda ainult lapse toitmist, vaid paratamatult ka figuuri muutust, on meie valikus kõrge ja poolkõrge pihaosaga retuusid, mis aitavad delikaatselt parandada väljanägemist. Sama lõikega aluspükse on mugav kanda kohe pärast sünnitust. (Kliki piltidel, et näha soovitud valikut).

Emade riietega sobivad lasteriided

Et emal oleks lihtsam, on Helg valikus ka naisteriietega harmoneeruvad lasteriided. Oleme mõelnud ka nendele pisikestele, kes on otsustanud tulla pisut varem ja nii on osa meie toodetest saadaval juba suurusnumbrist 44.


Tootmine

Kõik Helg tooted on kavandatud ja õmmeldud Eestis. Sellega tagame toodete oluliselt parema kvaliteedi ja seisame ka selle eest, et meie tooted on valmistatud eetiliselt, õiglaselt ning keskkonda hoidvalt. Toodete disainimisel oleme aluseks võtnud Eesti inimestele omase kehatüübi, mistõttu on riided parema istuvusega.

Helg valikust leiab ema endale ja beebile riided sünnitusmajja, koju ja ka väljas käimiseks.

SULGE
Add to cart