fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Lizkiz Couture, MyaMoon ja Wings by Palms Art

Nii, täna tutvustame jälle kolme brändi, kes osalevad emadepäeva pop-upil!

 

Lizkiz Couture

Lizkiz rõõmustab tüdrukute emmesid ja paneb poiste emmed mõtlema, et kui lapsele midagi sellist selga ei saa panna, siis et äkki peaks oma salasoovid täide viima ja iseendale ühe printsessi kleidi või seeliku soetama (räägin endast:))! Lizkiz Couture’i süda ja hing on disainer Mariliis Pinn, kes elab Tallinnas. Elu põhja külje all on kujundanud Mariliisi stiili rahulikuks, maitsekaks ja ajatult elegantseks, olles samal ajal siiralt lõbus ja särav. Ta teab, et moodsad printsessid ei ole portselannukud. Muidugi, nad soovivad kindla peale olla ilusad! Kuid samal ajal tahavad nad liigutada, hüpata, joosta, mängida ja lõbutseda! Kõik Lizkiz Couture kleidid on armastusega tehtud. Täis õhulisust ja kaharust, pärleid, pitsi, lilli ja liblikaid! Valitud kangad on nii võrratult pehmed ja värvilised, et keegi ei taha neid kleite kunagi seljast võtta!

Mariliisi hoole all on ka Froufrou satsiseelikud, mis on romantilised, mängulised ja tõeliselt naiselikud. Seelikute satside kombinatsioonid on lõputud. Ühevärviline või hoopis assortii? Assortiiseelikud on valmistatud rohkest tüllist, kangajääkidest, ribadest, pitsidest ja muudest põnevatest taaskasutusmaterjalidest. Kõik seelikud on valminud käsitööna ja ükski assortiiseelik ei saa olla täpselt sarnane teisega. Iga seelik on justkui kommikarp, kuhu on peidetud erinevaid maitseid, värve ja lahendusi. Seelikutel on pehme veniv värvel, mis kasvab koos lapsega ja sobib hästi ka täiskasvanule, kelle vöö ümbermõõt on nii kasvu- kui kahanemisfaasis. Vajadusel vahetame ka seelikul värvleid, et neid saaks veelgi pikemalt kanda.

Helgi pop-up poes pakume Froufrou satsiseelikuid, mis sobivad nii emale, kui pisikesele printsessile sünnist saati, ning Lizkiz Couture kleite.

 

MyaMoon

MyaMoon ehted jäid mulle silma Osta.ee Eesti Disaini kategoorias. Toodete käekiri tundus nii puhas ja selge! Mulle endale väga meeldivad roosa kvartsiga ehted ja Myamoon valikus on on just minu maitsele kõrvarõngad täitsa olemas! Nende lugu algas 2014.aastal, mil ema ja tütar ühendasid kire ehete vastu. Mya andis brändile oma nime ning Anu 25-aastase kogemuse ehtekunstnikuna. Üheskoos luuakse just selliseid ehteid, mida iga päev ja iga meeleoluga kanda. Kollektsioonides leidub nii põhjamaist minimalismi kui ehedat naiselikku edevust.

Ehteseeriad Classy Basics, Minimalist ja Designer on valmistatud hõbedast ning kombineeritud hoolikalt valitud poolvääriskividega. Minu meelest on väga äge see, et kõik kollektsioonid on omavahel lihtsasti kombineeritavad, sobides nii teksaste kui kokteilikleidi juurde. Kindlasti üks top-kingituste leidmise koht!

 

Wings by Palms Art

Tutvusin Kariniga, kui Wings by Palms Art oli põhimõtteliselt ainult unistus paberil ja peas. On olnud väga huvitav jälgida, kuidas nendest mõtetest on saanud reaalsed tooted ja veel millised tooted! Karin ise ütleb oma brändi kohta, et taevalik lastetoa sisustus on maandunud! Wings by Palms Art pakub südantsoojendavat inglitiibadest inspireeritud lastetoa sisustust, et aidata Sinu väikesel kallikesel õnnelikke lapsepõlvemälestusi luua. Oleme maandunud, et läbi uue ainulaadse sistustuse muuta maailma imelisemaks! Taevalikku lastetuba aitavad hetkel sisustada meie tootevaliku esimesed tooted Ingellik tool ja Ingellik tooli ja laua komplekt. 

Inglitiibadega tool valmistab Sinu väikesele tüdrukutirtsule suurt rõõmu, justkui ta ongi sellel toolil istudes ingel. Ta usub imedesse ja saab kõigega hakkama! Inglitiivad tekitavad kaitstuse tunde ja on seetõttu lapsele suurema turvatunde loomisel lisandväärtust andvad elemendid. Heldinud on Sinu süda, kui Sa peatud hetkeks, et imetleda oma kallikest, kes õndsal moel sellel toolil istub ning unikaalseid meistriteoseid loob.

Wings by Palms Art tooted on disainitud ja valmistatud Eestis kõrgeima kvaliteediga kasevineerist, kasepuidust ja puitkiudplaadist. Viimistluseks lapsesõbralikud värvid. Tugevust ja vastupidavust on testitud kõrgetasemelises TalTech laboris. 

Selline sai kolmas pop-up osalejate tutvustus. Kingitusteks ideid jätkub, kas pole? Homme järgmiste brändide tutvustus ja nii nädal otsa kuni pop-up päriselt lahti läheb. Meeldetuletuseks, et pop-up avatakse 1. mail aadressil https://helg.ee/popup/ ja see on avatud 10.maini. Kuni 4nda maini tellitud asjad jõuavad kindlasti kohale emadepäevaks, pärast seda tellitud asjad vahetult pärast emadepäeva. Osalejaid on kokku 20 ringis ja nendeks on:

 

Riided

Helg, Pilveke, Lizkiz Couture, Foxily, Plärts, Wlumm, Getter Tiivits, Sälisell

Ehted ja aksessuaarid

Alisa Vasina, Astrid Lovén, MyaMoon, Olevus Art, Fairymoods

Kodusisustus

Kiigesellid, Wings by Palms Art, Tipitiri

Kosmeetika

Ingli Pai, Aesti, Jovely, Loond Spa

Muu

Nele Suurna Photography, Fragment Designer Fabrics

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart