fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Foxily, Olevus Art ja Tipitiri

Tänased pop-upitajad on teie ees!

 

Foxily

Kuna ma olen kahe lapse ema, siis ma loomulikult tean Foxilyt. Sest kes teine teeks nii armsaid rebase mustrilisi riideid! Muidugi on peale rebaste valikus muudki ja tundub, et Kadri tehtu meeldib klientidele väga, nii võib lugeda vähemasti Facebookist.

Kadri ütleb, et 2018. aastal õmbles ta oma teisele beebile esimesed püksid. Mul oli aastaid tagasi ostetud üks odav ja väga lihtne õmblusmasin, mis nukralt karbis ootas, kuna ma kuidagi ei leidnud seda julgust end kokku võtta, et päriselt õmblema hakata. Aga peale neid retuusikesi, teate missugune hasart tekkis! Tahaks veel vingemaid mustreid, mugavamaid lõikeid, paremat õmblusmasinat. Kui enne ma mahutasin kõik oma olemasolevad käsitöö asjad ühte sahtlisse, siis vaid mõni kuu hiljem oli neid asju nii palju, et ma kolisin meie kodu väiksesse kabinetituppa. 

Nüüdseks on Kadril juba ka oma stuudio, kus valmimad imeägedad riided ja aksessuaarid. Ootame põnevusega, mis ta küll meie pop-upile müüki paneb! 

Olevus Art

Kui juba rebastest sai räägitud, siis vaatame, mis imelisi loomakesi see Kristel oma ehetele paneb. Nimelt kirest joonistamise, fotograafia, disaini ja illustratsiooni vastu, lõi Kristel Sergo brändi Olevus Art. Ta joonistab enda ümber olevas linnas, loomi ja fantaasiat. Joonistustest tekivad loomolevused, kes on toredad igapäevased kaaslased prosside ja kõrvarõngaste näol. Need on käsitööna valminud kantav kunst kahaneval plastikul. Materjali kergus muudab nad kandmiseks mugavaks.

Kõige suuremateks lemmikuteks on kujunenud Eesti metsades ringi rändavad olevused – hundid, rebased, aga ka kodus kaissu pugevad kiisud : ) Siiski kõnetavad väga erinevad loomad väga erinevaid inimesi – igal loomal oma vägi! Mõistata, milline võiks sinu kallile emale kõige rohkem meeldida?

Tipitiri

Tipitiri hing ja süda on Katrin. Ta valmistab naturaalsetest materjalidest sisustustooteid. Lastetubadesse on valikus vahvad tipid ja mängutelgid, lõbusad lipuread, padjad, madratsid.

Tipitiri jaoks on oluline kasutada materjali säästvalt ja toota võimalikult väheste tootmisjääkidega. Seepärast võeti toodangusse ka suurele tekstiilitööstusele näidiseks saadetud teksamaterjal, mis päästeti hävitamisest. Peame oluliseks toodete valmistamisel jälgida ökoloogilise jalajälje vähendamist. 

Kangas pestakse läbi, et see oleks lapsesõbralik ja pehme. Kõik Tipitiri tooted valmivad Eestis. Katrini tooted rõõmustavad kindlasti nii pere suuremaid ja väiksemaid ning pakuvad praegusel ajal suurepärast vaheldust!

Uued brändid tutvustamisel juba homme!  Tuletan meelde, et pop-up avatakse 1. mail aadressil https://helg.ee/popup/ ja see on avatud 10.maini. Kuni 4nda maini tellitud asjad jõuavad loodetavasti (oleneb postiteenusest) kohale emadepäevaks, pärast seda tellitud asjad vahetult pärast emadepäeva. Osalejaid on kokku üle 20 ja nendeks on:

 

Riided

Helg, Pilveke, Lizkiz Couture, Foxily, Plärts, Wlumm, Getter Tiivits, Sälisell

Ehted ja aksessuaarid

Alisa Vasina, Astrid Lovén, MyaMoon, Olevus Art

Kodusisustus

Kiigesellid, Wings by Palms Art, Tipitiri, Fairymoods

Kosmeetika

Ingli Pai, Aesti, Jovely, Loond Spa

Muu

Nele Suurna Photography, Fragment Designer Fabrics

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart