Meriinovoodriga keep Easy (erinevad värvid)

52.90

Meriinovoodriga keep on meie uus lahendus neile lapsevanematele, kellel lapse kombesse panemine pea juba halliks muutnud on! Pea kõikidel lastel on mingi iga, kus riietumine ei meeldi üldse ja higisena koridoris on ka lapsevanemal raske rahulikuks jääda! Meie meriinosisuga keep ei aita küll ilmselt aastaringselt, aga kui lumi juba läinud on, siis peaks sellest abi saama küll.

Keep sobib ideaalselt näiteks siis, kui on vaja minna külla, arsti juure või kuhugi, kus ei ole vaja pikalt õues olla, kuid midagi peaks lapsel ikkagi peal olema! Autos saab rihmad kinnitada keebi alt ja vajadusel luku eest lahti teha, nii ei hakka lapsel autos ka liialt palav, samas on midagi mis tervet keha soojas hoiab, sest ka jalad jäävad keebi alla. Keebist on abi ka näiteks jahedatel suveõhtutel, kui on vaja kuskil pikemalt istuda aga tavalise dressipluusiga on liiga jahe.

Keep kasvab koos lapsega, ja näiteks ise kõndiv laps saab seda vabalt edasi kasutada. Pildil on 75 cm pikkune laps keebiga. Kepi valmistame praegu ühes suuruses. Sellel on ka kapuuts ning käeaugud.

Tootekood: 66279 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Meriinovoodriga keep on mõeldud beebidele ja väikelastele

Nutikas riideese autosõiduks!

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on toodetud Euroopa Liidus. Pealmine materjal sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani. Vooder on 100% meriinovill. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Sulle võib meeldida ka…