Roosad väikelapse püksid dinosaurustega Thunder

18.90

Pehmest puuvillast topeltsuuruses beebi ja väikelapse püksid on sääreotstes varustatud pika soonikuga ja nii saab neid kasutada pikema aja jooksul! Püksid on vöökohal siseküljel kummiga reguleeritavad!

Nii sobivad need kandmiseks ka mähkmetest vabanenud lastele, kellel universaalse keskosaga püksid kipuvad alla libisema. Selline mudel sobib ideaalselt juba päris beebieast väljas olevale lapsele, sest keskkoht on toodud madalamale.

Tegemist on Helg originaalkangaga ning seda kasutatakse ainult Helg lasteriiete valmistamisel. Kangamustri autoriks on Eesti kunstnik Alisa Vasina!

Kirjeldus

Roosad dinosaurustega püsid on Helg originaalkangast!

See toode kasvab koos sinu lapsegalapsega!

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestise, kangas on toodetud Euroopa Liidus ja sisaldab 92% puuvilla ja 8% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.