Lindudega poolpikkade varrukatega hõlmikkleit BeautyInMe

74.90

See poolpikkade varrukatega hõlmikkleit koolibri mustriga on valmistatud õhukesest materjalist ning seetõttu ideaalne valik soojadeks suvepäevadeks. Kleit on kavandatud nii, et seda saab kanda nii igapäevase riietusena kui ka raseduse ja imetamise perioodil. Lisaks sobib see ka väikelaste emadele, kuna kangas on mustriline ja seeläbi on plekid sellel vähem märgatavad.

Pildil on näha S suuruses kleiti kandev modell, kelle pikkus on 177 cm. Küljele sõlmitavate paelte reguleerimisel saab kleidi sättida sobivaks oma talje ümbermõõdu järgi. Poolvarrukad on ideaalsed neile, kes ei soovi oma käsivarsi palju paljastada. Paelte lõdvendamisel saab imetav ema rinna soovitud ulatuses paljastada ja lapse mugavalt rinnale asetada.

Tähelepanu! Kui Sul on suurem rinnaümbermõõt, soovitame valida üks number suurema kleidi, et rind liiga avatuks ei jääks.

Tutvu kindlasti meie tootevalikuga, mis on mõeldud pere pisematele. Sealt leiad meie armastatud koolibri mustriga nii mütsid, sallid kui armsaid bodysid, pükse ja kleidikesi.

Meeleolufotod on tehtud koos Sukrususliku, Hundi puhkemaja ning Astrid Loveniga.

Sellel kleidil on kasutatud kunstnik Alisa Vasina disainitud originaalkangast, mistõttu on see kleit unikaalne. Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on toodetud Euroopa Liidus ning sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Kirjeldus

See kangas maskeerib edukalt toidu- ja piimaplekke!

Veniva materjali ja nutika lõike tõttu saab kasutada juba raseduse ajal.

Funktsionaalsuse tõttu sobib ka imetamiseks.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.