Lindudega imetamiskleit FeedMe

59.90

Pehmest puuvillast lühikeste varrukatega õhukest kleiti saab kanda raseduse ajal ja imetades, samuti pärast imetamise lõppu. Lindudega imetamiskleit on eest osaliselt kahekihiline ning pealmine kiht lõpeb reguleeritava paelaga rinna all. Alumise riideosa nihutamisel alla ning pealmise osa nihutamisel üles on võimalik delikaatselt paljastada rind soovitud ulatuses. Kleidil on mugavad taskud. Selle armsa koolibri mustriga on saadaval ka laste kleiti Grace. Ära unusta vaadata ka FeedMe teiste mustritega kleite, tuunikaid ja pusasid!

Piltidel S suuruses modell pikkusega 176 cm.

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on Alisa Vasina originaallooming ning see on toodetud Euroopa Liidus. Tegemist on Helg originaalkangaga, millest valmivad vaid Helg naiste ja lasteriided. Kirju materjal sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani ning ühevärviline 92% puuvilla ja 8% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Tootekood: 2344 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Veniva materjali tõttu saab kasutada juba raseduse ajal.

Funktsionaalse välimuse tõttu saab kanda ka pärast imetamist.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.