Lindudega imetamiskleit Colibry

(1 ülevaade)

59.90

Lindudega imetamiskleit Colibry on kunstnik Alisa Vasina maalitud kangamusterist. See muudab selle lühikese varrukatega puuvillase kleidi eksklusiivseks ja unikaalseks! Tegemist on Helg originaalkangaga ning seda kasutatakse ainult Helg naiste- ja lasteriiete valmistamisel.

Veniva materjali ja funktsionaalse välimuse tõttu saab seda kleiti edukalt kanda juba raseduse ajal ning ka pärast imetamise lõppu. Pildil kannab kleiti M suuruses 8. kuud lapseootel modell pikkusega 170 cm.

Kleit on eest osaliselt kahekihiline. Alumise riideosa nihutamisel alla ning pealmise osa nihutamisel üles on võimalik delikaatselt paljastada rind soovitud ulatuses. Õhukese materjali tõttu on see ideaalne valik suveperioodiks. Lühikesed varrukad on naiselike voldikestega ning kleidil on ka mugavad taskud. Vaata kindlasti ka lindudega laste kleiti Grace!

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on toodetud Euroopa Liidus. Kirju materjal sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani ning ühevärviline 92% puuvilla ja 8% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Tootekood: 1909 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

See kangas maskeerib edukalt toidu- ja piimaplekke!

Veniva materjali tõttu saab kasutada juba raseduse ajal.

Funktsionaalse välimuse tõttu saab kanda ka pärast imetamist.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

1 arvustus tootele Lindudega imetamiskleit Colibry

  1. Eesti

    Mari-Liis

    Kui mõnus on pärast 9 kuud kasutatud riiete kandmist lubada endale midagi nii ilusat! Lindude muster on meil kujunenud beebiootusega täiesti lemmikuks. See rõõmsavärviline kleit sobib nii kenasti praegusesse õitsemiseaega. Suur rõõm oli leida suviseks imetamiseks midagi nii ilusat. Tuleb tunnistada, et imetamiseks sobivaid riideid ei olegi nii kerge leida. Aga see kleit oli täistabamus, suurus sobis, sest materjal on veniv ja nii mõnusalt hingav. Mina olen rahul. Rõõmustan, et saan oma värsket emakssaamist nii kaunis kleidis nautida.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.