Liblika imetamiskleit FeedMe

(2 arvustust)

59.90

Pehmest puuvillast lühikeste varrukatega kleiti saab kanda raseduse ajal ja imetades, samuti pärast imetamise lõppu. Liblika imetamiskleit on eest osaliselt kahekihiline ning pealmine kiht lõpeb reguleeritava paelaga rinna all. Alumise riideosa nihutamisel alla ning pealmise osa nihutamisel üles on võimalik delikaatselt paljastada rind soovitud ulatuses. Kleidil on mugavad taskud. Kui eelistad pikkasid varrukaid, siis soovitame kauni kirsiõie mustriga imetamiskleiti.

Piltidel S suuruses modell pikkusega 168 cm ning M suuruses 8. kuud lapseootel modell pikkusega 170 cm.

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on toodetud Euroopa Liidus. Kirju materjal sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani ning ühevärviline 92% puuvilla ja 8% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

Tootekood: 1180 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Kanna koos SkinnyMe retuusidega, mis aitavad Sinu kehakuju visuaalselt parandada.

Veniva materjali tõttu saab kasutada juba raseduse ajal.

Funktsionaalse välimuse tõttu saab kanda ka pärast imetamist.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

2 arvustust tootele Liblika imetamiskleit FeedMe

  1. Eesti

    Tellisin selle imetamiskleidi ning jäin väga rahule. Kleit on mõnusast hingavast materjalist ja piisavalt veniv, ei ole liiga ümber. Last imetada on ka hea, ei pea tervet rinda paljastama. Kleit istub seljas hästi. Tänud! 🙂

  2. Eesti

    Pilleriin

    Väga meeldib 🙂
    Istub seljas hästi ning on väga mugav, vastab suurusele ning ehk on isegi tsipa suurem. Ei kaota oma vormi ja värvi ka peale pesu. Lisaks meeldivad kleidi taskud! Mõnus kanda ka siis kui enam ei imeta.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.