Must pluusi ja aluspükste komplekt Wonder

54.90

Selles nägusas kinkekarbis on kaks esmavajalikku toodet vastsündinu emale: imetamistopp Heldin ning lisatoestusega aluspüksid SkinnyMe.

Pehmest puuvillast varrukateta avara kaelusega imetamistopp. Eest osaliselt kahekihilise topi pealmine kiht lõpeb pitsäärega rinna all. Alumise riideosa nihutamisel alla ning pealmise osa nihutamisel üles on võimalik delikaatselt paljastada rind soovitud ulatuses.

Poolkõrge pihaosaga kõhtu kergelt toetavad aluspüksid, mida on mugav kanda vahetult pärast sünnitust aga ka hiljem.  Õmblused ei asu keiserlõikuse asukohas. Pükste pikem äär ning lisakiil jalgade vahel tagavad mugavuse delikaatses piirkonnas.

See toode sobib hästi ema esimeseks komplektiks haiglasse, aga on ka tore kingitus imetavale naisele. Komplekt on saadaval nii musta kui halli kangagaVaata ka kinkekarpi pakitud Little Wonder  beebikomplekte, kus on olemas kolm esmavajalikku toodet beebile: müts, pikkade varrukatega hõlmikbody ning sipupüksid. Osta endale või lähedasele kingituseks!

Tootekood: 1061 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Ema komplekt haiglakotti või koju sobib igale sünnitavale naisele.

Topp on ilma segavate paelte, lukkude ning klõpsudeta, mistõttu on seda mugav kasutada alates beebi sünnist.

Aluspükstel on lisakiil jalgade vahel ning õmblused ei asu keisrilõikuse piirkonnas, mistõttu on neid mugav kanda kohe pärast sünnitust.

Toode on disainitud ja õmmeldud Eestis, kangas on toodetud Euroopa Liidus. Materjal sisaldab 95% puuvilla ja 5% elastaani. Kangas ja etikettide trükk on Oeko-Tex sertifikaadiga, mis tähendab, et seda on ohutu kasutada ka beebidel.

 

Lisainfo

Kaal 0.01 kg

Toodet tohib pesta 30 kraadi juures pesumasinas, kuid kasutada ei tohi pleegitajat, samuti ei tohi kuivatis kuivatada. Toote võib viia keemilisse puhastusse, kuid vältida tuleb trikloroetüleeni sisaldavaid pesuaineid. Triikimisel kasuta madalat kuumust.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.