fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Wlumm, Plärts ja Kiigesellid

Täna tutuvustame järgmisi pop-upil osalejaid:

 

Wlumm

Wlummi otsa sattusin mina umbes aasta tagasi. Mõtlesin neid tooteid nähes, et kes see teeb nii ägedaid lipsudega lastetooteid. Kuna mul endal on kodus ka kaks poissi, siis mugav aga pidulik riietus kulub ju alati ära! Mul on kodus kaks beebide body vahetatavate lipsudega ning ka ühed igavesti pikka aega kantavad laste dressipüksid. Aga see pole veel kõik, sest Wlumm teeb tegelikult riideid tervele perele. Nende moto on: Disain, mis ühendab! Ise ütlevad nad enda kohta, et on eestimaine aksessuaaride ja riiete bränd, mis armastab nutikaid, mugavaid ja lihtsaid lahendusi. Eelnevate omaduste lisandväärtuseks on detailide silmapaistvus ja erilisus.

Kui alustasime põhitootena pidulikust väikelapsele mõeldud kikilipsubodyst ja -pluusist, siis tänaseks pakume sobivaid disaine ka lapsevanematele, et veelgi enam ühtlustada ja täiustada perekonna visuaalset idülli. Igas oma tegevuses soovime pakkuda parimat, mistõttu panustame pidevalt tootearendusse ning oleme Wlummist loonud elustiili.

 

Plärts!

Ma arvan, et Plärts! disainiga shokolaadiümbris koos maitsva shokolaadiga on küll kingitus, millega on raske mööda panna. Need ümbrised loovad nii piduliku ja uhke tunde! Aga ega Plärts! ei tee ainult shokolaadiümbriseid. Kunstnik ja graafilne disainer Kadri kasutab oma loomingut ka näiteks T-särkidel ja täiesti uudsena on võimalik osta ka tema disainitud tapeete ja aknakatteid! Aga Kadri enda selgitus: meie mustridisainid on peamiselt inspireeritud Eesti loodusest ja loomadest, põhjamaisest värvitunnetusest ning ilusast eesti keelest. Toodetel on kokku saanud disaineri armastus erinevate paberite vastu ja soov üllatada ning rõõmustada kingituse saajaid unikaalsete illustratsioonidega. Soovime eristuda läbimõeldud ja kvaliteetse disainiga ning moodustada oma toodetest tervikliku kollektsiooni.

Kui sulle meie käekiri ja stiil meeldib, oleme alati valmis looma just sulle või sinu ettevõttele sobivat mustrit või sobitama olemasolevaid uute toodete peale. Vihjeks tapeedid, kangad või hoopis midagi põnevamat! Leiad meid facebookist ja instagrammist kasutajanimega: mustridisain.

 

Kiigesellid

Kui sul on kodus lapsed, on sul raske mööda vaadata Kiigesellide kiikudest. Olen käinud ise uudistamas, kuidas need kiiged valmivad ja ei jõua ära imestada seda pühendumust ja armastust, mida Kiigesellide pere oma toodetesse paneb. Pereema on ämmaemanda  haridusega ning eks tema teab hästi, mis väikelapsele arendavaks tegevuseks sobib. 

Kiigesellid on pereettevõte, mis sündis soovist teha omanäolise disainigaarendavaid kiikesid lastele. Oleme tänaseks jõudnud rikkaliku tootevalikuni ja iga toote valmistamine nõuab palju tähelepanu ning hoolt olemaks võimalikult kvaliteetne. Kasutame naturaalset puitu ja lastesõbralikke viimistlusmaterjale. Igat kiike saadab südamesoojus ja teadmine, et tänu multifunktsionaalsele disainile aitab Kiigesellide kiik kaasa laste füüsilisele ja vaimsele arengule. Kiigesellide tunnuslause on nii vahva – anna rõõmule hoogu!

 

Selline sai teine pop-up osalejate tutvustus. Läheb aina põnevamaks! Homme järgmiste brändide tutvustus ja nii nädal otsa kuni pop-up päriselt lahti läheb. Meeldetuletuseks, et pop-up avatakse 1. mail aadressil https://helg.ee/popup/ ja see on avatud 10.maini. Kuni 4nda maini tellitud asjad jõuavad kindlasti kohale emadepäevaks, pärast seda tellitud asjad vahetult pärast emadepäeva. Osalejaid on kokku 20 ringis ja nendeks on:

Riided

Helg, Pilveke, Lizkiz Couture, Foxily, Plärts, Wlumm, Getter Tiivits, Sälisell

Ehted ja aksessuaarid

Alisa Vasina, Astrid Lovén, Mya Moon, Olevus Art, Fairymoods

Kodusisustus

Kiigesellid, Wings by Palms Art, Tipitiri

Kosmeetika

Ingli Pai, Aesti, Jovely, Loond Spa

Muu

Nele Suurna Photography, Fragment Designer Fabrics

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart