fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Pilveke, Sälisell ja Jovely

Tutvustame järgmisi brände, kes osalevad alates homsest Helg emadepäeva pop-upil

 

Pilveke

Tutvusime Elega Pilvekesest Loomeinkubaatoris, kus me praegu mõlemad oma brändi edendame. Loomulikult kutsusin ta emadepäeva pop-upile, sest nende lastekombed on super hästi läbi mõeldud ja aitavad emadel raha säästa. Ise nad räägivad enda kohta, et Pilveke on ema-tütre koostööna sündinud bränd, mis pakub kõrgkvaliteetseid ja praktilisi lasterõivaid.

Valmistame läbimõeldud detailidega, aastaringselt kantavaid rõivaid, mis teevad kõik pisikeste kandjate ettevõtmised eriti mugavaks ja turvaliseks. Meie arvates on iga laps ainulaadne ja eriline, ning peaks olema alati maksimaalselt hoitud ning armastatud. 

Loodame, et Pilvekese valik rõõmustab emasid ka meie pop-upil!

 

Sälisell

Säliselli konseptsioon on sünnitama minevale naisele imemugav! Mul on nii kahju, et ma kuulsin nendest alles siis kui ma juba sünnitusmajast tagasi olin:) Väike turgutav kotike oleks ära kulunud küll.  Nimelt on Säliselli haiglakott on suunatud peagi sünnitama suunduvale emale, sisaldades kõike esmatähtsat esimesteks haiglapäevadeks. Koti sisu on valitud hoole ja armastusega, seega võid sees olevaid tooteid täielikult usaldada. 

Ele, Säliselli looja usub, et naine soovib jääda naiselikuks ka peale rasket sünnitusprotsessi. Haiglapalatite vannitoa seintel olev pumpseep on ilmselt viimane asi, mis Sinu keha ja meeli paitab. Palsam või kehakreem, moekas hambahari või ökosnäkk- võib päästa päeva. Päriselt! 🙂

 

Jovely

Minu jaoks on oluline Jovely missioon. Nad soovivad suurendada tarbijate teadlikkust ning seeläbi kemikaalivaba nahahooldustoodete kasutamise väärtustamist. Prraeguses üsna saastunud keskkonnas on see minu meelest väga tervitatav initsiatiiv!

Jovely on eestimaine looduskosmeetika bränd ja nende tooted ei sisalda parabeene, sulfaate, silikoone, nafta jääkprodukte ega muid nahale kahjulikke koostisosi ning neid võivad kasutada ka väga tundliku nahaga inimesed.  Kõikidele Jovely toodetele väljastatud kosmeetikatoodete terviseohutuse hinnangud. 

Toodete valmistamisel on kasutatud üksnes taimseid rasvu, külmpressitud õlisid, eeterlikke õlisid ja kuivatatud taimeosi. Pakendamisel kasutame loodussõbralikku PET materjali ja klaasi, mida on kerge ümber töödelda. Kõik tooted valmistatakse Eestis käsitööna, kasutades selleks vaid parimat toorainet. 

 

Pole palju oodata jäänud, et nende toredate ettevõtmiste tooteid omale ostukorvi panna ja kinkida kas endale või emale. Mmeldetuletuseks, et pop-up leab aset alates homsest siin: https://helg.ee/popup/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart