fbpx

Emadepäeva pop-up osalejad Fairymoods, Nele Suurna Photography ja Ingli Pai

Täna tulevad tutvustamisele:

 

Fairymoods

Ostsin esimesed Fairymoods haldjad jõulikingitusteks. Ja kuna need pakkusid palju rõõmu ja silmailu, siis soovitan neid oma pop-upil ka teistele. Nende tegemised said alguse umbes kaks aastat tagasi ema ja tütre ühistest meisterdamistest. Koolis toimuvad heategevuslikud laadad andsid omakorda indu ja motivatsiooni, et lapsega koos loodud käsitööd teistega jagada. Jõuludel kasvas nõudlus haldjate järgi suuremaks, kui esialgu suutsime pakkuda. Selline algus andis meile suuna, et oleme loomas käsitööd, mille valmistamist me ise hingega naudime ja millega me suudame muuta teised õnnelikumaks.

Tänavune väga eriline kevad andis meile inspiratsiooni luua lisaks midagi uut ja ühendada kolme põlvkonna kokkusaamine läbi käsitöö. Nii ongi valminud esimesed Fairymoods unenäopüüdjad. Meie vanaema käsitööna valmivad imekenad heegeldatud pistid, mis koos Fairymoods haldjatega muudavad meie unenäopüüdjad eriliseks nii väljanägemiselt, kui ka tähenduselt.

Fairymoods haldjad on imearmsad meeleoluloojad ja sobivad ideaalselt kingituseks kõige kallimale – oled selleks Sina ise või keegi lähedane või hoopis keegi, kes on väga kaugel aga samas väga Kallis 💕.

 

Ingli Pai 

Ingli Pai kosmeetikat leidub ka minul ja need lõhnavad tõesti hästi! Seda seepärast, et mahe kuid, tõhus Ingli Pai ei ole üksnes lihtsalt looduslik kosmeetika vaid aroomteraapiline looduskosmeetika! Nende saladus peitub selles, et toted on valminud aroomterapeudi väljatöötatud retseptide järgi! Nad kasutavad kõikides toodetes taime elujõudu parimate eeterlike ja baasõlide näol.

Ingli Pai pakub tooteid kogu perele – uudisena ka pere kõige väiksematele. Eriti õrnad Beebi Pai kreemid sobivad nii ärrituse ennetamiseks kui raviks. Ingli Pai toodetest läbi aja kõige populaarsemad on meie näoveed, kreemid, maskid, masaaziõlisegud, saunaõlisegud kerisele. Samas kerkivad hooajaliselt esile  näiteks juukseõlisegud  ja kehaõlid kevadel, päikeseõlid,-piimad ja sääsehirm sarja tooted suvel, vanniõlisegud ja külmetuse vastu õlisegu talvel. Vali midagi ägedat endale, kallile emale või pisikesele!

 

Nele Suurna Photography

Veel üks tore kingiidee, mida soovitan! Meeldejääv pildisistamissessioon Nele Suurnaga. Olen ise Nele teenuseid kasutanud ja pean ütlema, et tal silma ja ta on väga nõudlik! Seega tulemus on kindlasti ootamist väärt. Ja Nele ei pildista lihtsalt niisama, tal on välja pakkuda ka mitmed toredad ideed. Nii on ta näiteks leiutanud kastis pildistamise, mis esmapilgul tekitab lisaküsimusi. Mina ütleks, et ärge küsige, vaid tehke ära ja te olete pärast rahul! Samuti pakub Nele välja fotosessioone suurtele ja väikestele printsessidele. Nii et mehed – siin on Teie võimalus on pere suured ja väiksed printsessid õnnelikuks teha. Ilusad perepildid on ju nii armas mäletus!

Ma arvan, et tänasest kolmest valikust annaks kokku panna sellise kingikomplekti emale, et see ei lähe meelest ka aastate pärast! Pidage siis kindlasti emasid meeles ja üllatage neid emadepäeval. Tuletan meelde, et pop-up avatakse 1. mail aadressil https://helg.ee/popup/ ja see on avatud 10.maini. Kuni 4nda maini tellitud asjad jõuavad loodetavasti (oleneb postiteenusest) kohale emadepäevaks, pärast seda tellitud asjad vahetult pärast emadepäeva. Osalejaid on kokku üle 20 ja nendeks on:

 

Riided

Helg, Pilveke, Lizkiz Couture, Foxily, Plärts, Wlumm, Getter Tiivits, Sälisell

Ehted ja aksessuaarid

Alisa Vasina, Astrid Lovén, MyaMoon, Olevus Art

Kodusisustus

Kiigesellid, Wings by Palms Art, Tipitiri, Fairymoods

Kosmeetika

Ingli Pai, Aesti, Jovely, Loond Spa

Muu

Nele Suurna Photography, Fragment Designer Fabrics

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

SULGE
Add to cart